Voordeliger en effectievere werving en selectie

AB•AZ levert directiechauffeurs die niet bij uw organisatie in dienst treden. Alle arbeidsgerelateerde zaken blijven onze verantwoordelijkheid. Echter, desgewenst kunnen we ook de werving en selectie van vaste directiechauffeurs verzorgen. Dat is per saldo altijd voordeliger en effectiever dan zelf die slag maken.

Een vak apart
Om te beginnen is dit waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Wij doen niet anders: kandidaten langs de meetlat leggen. Dan prik je sneller door iets heen en krijg je sneller duidelijk wat iemand precies kan en wil.

Sneller resultaat
Bovendien kost werving en selectie tijd. En tijd is geld. U moet een advertentie opstellen. Brieven screenen. Kandidaten uitnodigen. Wikken en wegen. En dan de knoop maar doorhakken, min of meer op hoop van zegen. Dit is een kostbaar traject met een onzekere uitkomst.

Niet ‘doe-het-zelven’
Wij nemen dit hele traject graag van u over. En met succes, getuige de resultaten die we al voor veel andere opdrachtgevers mochten bereiken. Onze tarieven voor werving en selectie voldoen aan de normen van de branche. Vraag ernaar!