Voordeliger en effectievere werving en selectie

AB•AZ levert logistieke medewerkers die tijdelijk voor u aan de slag gaan. Maar ook kunnen we voor u de werving en selectie van vaste logistieke mensen verzorgen. Dat is per saldo altijd voordeliger en effectiever dan zelf die slag maken.

Een vak apart
Om te beginnen is het waarschijnlijk niet uw dagelijks werk. Wij doen niet anders: kandidaten langs de meetlat leggen. Dan prik je sneller door iets heen en krijg je sneller duidelijk wat iemand precies kan en wil.

Sneller resultaat
Bovendien kost werving en selectie tijd. En tijd is geld. U moet een advertentie opstellen. Brieven screenen. Kandidaten uitnodigen. Gesprekken voeren. Wikken en wegen. En dan de knoop maar doorhakken. Min of meer op hoop van zegen. Niet doen! U bent zo honderden euro’s verder en nog steeds onzeker over uw keuze.

Niet ‘doe-het-zelven’
Wij nemen dit hele traject graag van u over. En met succes, getuige de resultaten die we al voor veel andere opdrachtgevers mochten bereiken. Onze tarieven voor werving en selectie voldoen aan de normen van de branche-organisatie. Vraag ernaar!